Mielipide-eroja 5/20-1/12

Chicagossa ei ole vielä oikein saatu mitään aikaan, kontakteja ei ole ja aamut ovat menneet niin, että olen herännyt kahdeksan aikoihin aamupalalle ja lähtenyt sitten ottamaan kuvituskuvaa kaupungilta, sillä välin kun pojat ovat nukkuneet kahteentoista saakka. Sinänsä ihan hyvä järjestely, sillä esimerkiksi ehdin käydä ostamassa muutaman vaatteen (pakosta) ilman, että olisi kiirettä siirtyä paikasta toiseen. Ongelmana tietenkin on ollut se, että olemme pääseet varsinaisesti liikenteeseen vasta yhden jälkeen.

Tämä päivä meni editoidessa. Katuhaastatteluja emme tehneet vaan editoimme pari klippiä, josta toisen rendasin juuri äsken. Klippejä on siis kaksi, työryhmän kuulumiset ja haastattelu tunnetun Clevelandilaisen esiintymispaikan, Agoran omistajalta. Tässäpä ne nyt ovat. Jyri teki raakaleikkauksen Henry LoContin haastatteluun, mutta hoidin pois värimäärittelyn ja tekstiplanssit. Editoin työryhmän kuulumiset-klipin

 

Työryhmän kuulumiset yllä ja Springsteen-editointi alla

Sanottakoon sen verran, etten itse työryhmän kuulumisista hirveästi välitä (ja mielestäni esimerkiksi katuhaastattelut tai muu ei-työryhmään liittyvä sisältö on mielenkiintoisempaa ulkopuoliselle katsojalle) eikä editointi ole kummoisempi, mutta ohjaajan toivomus oli tehdä siitä videoinsertti.

Mielestäni työryhmän kuulumisiin olisi riittänyt esimerkiksi tekstibloggaus, sillä ihmiset jaksavat yllättävän hyvin myös lukea kuulumisia (tai ainakin minä).

Mielipide-eroja syntyi lähinnä inserttien tuottamisjärjestyksestä -mielestäni Henry LoContin haastattelu on tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen ja pitäisi julkasta heti, sillä viime viikollaoli Clevelandin lehdissä juttua juuri tuosta nimenomaisesta Springsteenin levystä ja -kuten Henry niin klipissä toteaa- siitä lähtien LoContin puhelimet ja sähköposti ovat olleet täynnä eli toisin sanoen saimme kuuman haastattelun aika exclusively. Ohjaajan mielestä taas työryhmän haastatteluinsertti on tärkeämpi ja pitää saada nyt heti ulos ennen LoContia. Tein kuitenkin juuri päinvastoin ja vasta äskettäin viimeistelin työryhmän kuulumiset-klippiä. No, ne on nyt kummatkin editoitu, kello on 2:59 ja katsotaanpa aamulla onko jommassa kummassa klipissä vielä jotakin editoitavaa, sillä enää en jaksa sitä tarkistaa. Mutta tässäpä ne nyt,

t. ella

Advertisements

One response to “Mielipide-eroja 5/20-1/12”

  1. äiskä says :

    Aika huippu tuo Henry LoContin haastattelu! Hienoa että saitte sen ihan “uunituoreeltaan”! On varmasti niitä helmiä teidän dokumentissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: