Uncut version 5/14/12

 

Tänään jälki oli jo hieman parempaa, tosin vielä pitää olla skarppina rajauksen kanssa. Valkotasapaino oli kondiksessa, joten sain kuvamateriaalin värikäsiteltyäkin paremmin. Ylläolevassa klipissä taustamelu tosin on hieman liian kovaa, mutta koska puheesta saa selvän, niin menkööt tällä kertaa -henkilö on sen verran mielenkiintoinen. Jatkossa ja jo kyseisen haastattelun jälkeen tsekkasinkin äänet hieman tarkemmin. Haulikkomikki on todella hyvä, koska se on niin suuntaava, mutta mikäli taustahäly on kova, ei sekään ihmeitä pysty tekemään. Tämän lisäksi tein sellaisen huomion, että vaikka Sonyn automaattinen tarkennus on hyvä, on se hidas, joten kannattaa itse tarkentaa kohde ennen haastista yms. (perusasia, kyllä, mutta pitihän sitä automatiikkaa testata kun sellainen on..)

..

Tätä pätkää ei tule varsinaisille sivuille, koska on liian pitkä. Pitää editoida (joskus kun on aikaa…) lyhyempi versio, johon tulee enemmän henkilöitä. Henkilö on kuitenkin sen verran mielenkiintoinen, että tässä postauksessa on sitten se uncut-versio.

..

Katuhaastatteluiden lisäksi tänään ollaan saatu aikaiseksi paljon muutakin. Löimme nyt loput matkasuunnitelmat lukkoon -perjantaina bussilla Chicagoon ja sieltä lentäen seuraavan viikon keskiviikkona takaisin New Yorkiin. Kontakteja ollaan saatu reippaasti ja meillä on keskiviikkona tiedossa Rock’n’Roll Hall of Famessa pääkuraattorin haastattelu. Ei paha. Suuri kiitos tästä lankeaa Jarnon sukulaisen, jonka luona olemme, vaimolle, joka on käyttänyt hyväkseen yhteyksiään PR-alalla. Teimme myös itse tuttavuutta erään paikallisen promoottorin kanssa, joten se saattaa poikia ihan mukavan haastattelun. Lisäksi on vielä muutamia ovia, jotka saattavat aueta. Loistavaa.

Tänään muuten Clevelandissa avattiin uusi kasino. Ei siinä niinkään mitään erityistä muuta, mutta keskusta oli täynnä paikallisuutisten kameramiehiä. Pitihän se sitten pongailla -kaikilla kameramiehillä oli jokin versio Sonyn XDCAM EX videokamerasta eli ei mikään paha valinta suinkaan!

-e

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: