Puolitehoinen semityöpäivä 5/11/12

Ruokatauko Hard Rock Cafessa, Clevelandin keskustassa

Lyhyestä virsi kaunis. Tänään oli tarkoitus alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla vapaapäivä, vaan kuinkas siinä kävikään. Eilisen ajomatkan jälkeen saavuimme Jarnon sukulaisten luo ja kestitys on ollut mitä mukavinta ja lämmintä. Ajomatkan jälkeen olisi uni maittanut, mutta nukkumaan meno siirtyi yli puoleen yöhön. Herätys seuraavana päivänä oli aikainen, sillä lupauduimme auttamaan perheen garage salen set-upissa. Garage salen oli tarkoitus alkaa klo 11, joten herätys paikan valmiiksilaittoon oli yhdeksältä. Uni olisi tällä kertaa maistunut ja menikin yli puoleenpäivään ennen kuin heräsin kunnolla. Puolitehoista hommaa aamulla.

Saimme kuitenkin tänään tehtyä videoblogiin haastatteluja ja käytyä läpi New Yorkin matskuja. Teen vielä joutessani ‘mitä parannettavaa’ postauksen, jossa käyn läpi aikaisempaa matskua. Meidän kuitenkin pitää nyt miettiä miten saisimme kuvituskuvaan sitä jotain, sillä suurin osa on staattista tavallista kuvaa.

Tänään ei ehditty editoida videoblogiin matskua, sillä isäntäperhe kestitsi meitä illalla amerikkalaisella grilliruoalla ja lopettelimme vasta 2 aikoihin yöllä. En ole muuten koskaan syönyt niin hyvää pihviä kuin tänään -puolet lautaselliselta täyttävä medium-paistettu grillattu pihvi ehkä hieman excessive by Finnish standards, mutta makunautintona aivan taivaallista.

Huomenna aamulla on kuvituskuvan kuvausta ja henkilöhaastatteluita lisää. Ilta on luultavimmin varattu vapaalle, jotta saisimme sen yhden pienen vapaan tässä välissä pitää. Yritetään varmaan saada ehkä joku video kuitenkin ulos, katsotaan..

Garage sale takapihalla eli kuten kirpputori, paitsi myyt tavarasi takapihalla.

– ella

Advertisements

One response to “Puolitehoinen semityöpäivä 5/11/12”

  1. Äiskä says :

    Todellista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan! Ansaitsette vapaatakin välillä -tiivistahtinen reissu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: