What a night 5/8/12


Screencap katolta

Iltapäivä sujui aika kivasti. Saatiin haastateltua mm. keikkapromoottori Jake Szufnarowskia ja hard rock legendaa Rat Bonesia NYC’iä. Erittäin mielenkiintoisia henkilöitä ja mielenkiintoisia tarinoita. Matskusta tuli ihan ookoota ja seuraavat huomiot:

– nappimikit seuraavaksi manuaalille (joo, joo, mutta ajattelin, että loogisesti automaatin pitäisi handlata, mutta ei näköjään. Suhinaa taustalla, mutta haulikon ääniraita on hyvää käyttistä)

– 5D ja Sony kestävät hämärää, mutta pimeällä on parempi jättää gainit käyttämättä ja etsiä valoa (matsku ei kuitenkaan ole täysin katastrofaalista)

– sain hyvän vinkin joltakin ilmeisesti ihan nimekkäältä nykkiläiseltä valokuvaajalta (jonka nimestä ei ole hajuakaan..), että B&H Photosta lähtisi 50mm 1.8 aukolla VAIN $50?!? ehkä käymme selvittämässä pitääkö paikkansa

– Sonyn videokameran Flicker Reduce-toiminto ei toimi kunnolla, vaikka vaihtoehtona olin laittanut 60 Hz, niin flickeröintiä esiintyi silti. Vaihdoin NTSC-värijärjestelmään. Matskua on nyt sekä PAL että NTSC:nä. Mietin tässä vaihtaakko koko matskun NTSC:ksi.

Pitäisi alkaa editoimaan pikkupätkiä. Missäköhän välissä..

Eilinen yö oli muuten hauska. Heräsin ja katsoin kelloa: 9:30. Eipä siinä, pojat nukkuivat, joten totesin, että en viitsi herättää. Kävin suihkussa, vaihdoin vaatteet, pakkasin pienen kameralaukun 5D:llä ja Minoltalla ja olin valmis lähtemään aamukuvausreissulle. Kävelen ulos hotellin ovesta ja tässä vaiheessa huomaan ulkona olevan ihmeellisen pimeää aamupäiväksi. Tarkistan kellon uudestaan. 3:40. Jep, jep, satuin katsomaan kelloa herättyäni väärin päin. Takaisin vaan hipsimällä huoneeseen ja nukkumaan uudestaan.

-e

Advertisements

One response to “What a night 5/8/12”

  1. Anonymous says :

    Aikaero taitaa tehdä tepposensa: hauska juttu tuo aamuherääminen :):):)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: