New York, NY 5/7/12

New Yorkiin saavuimme aikataulussa. Kaikki kondiksessa, kello tätä aikaa 00:00 ja Suomen aikaa 7.04 eli varmaan olisi syytä mennä jo nukkumaan. Suurimman ärsytyksen aiheen aihettaa %€&€% Mastercard, sillä en voi nostaa rahaa tililta olevilta rahoilta, vaan minun on suoraan käytettävä luottoa. Ja kas kummaa, minulla ei ole laskua/osoitetta/eikä verkkopankissakaan näy mitään kohtaa, mihin nuo kulutetut luotot maksaisin. Että rahaa tilillä on, mutta en pääse siihen käsiksi. Kiva kiva, eiköhän tässä jotain keksitä, mutta tällä hetkellä *tus on suuri.

Kuvituskuvaa sain otettua kivasti, tosin en ole vielä ehtinyt iltareissun matskua tarkistaa (tarkennukset jne.). Ja kuten arvelin, jouduin vaihtamaan väriavaruuden 5D:ssä NTSC:n, itketään sitä myöhemmin, tosin en usko Premieren editointiohjelman kanssa hirveästi ongelmia olevan.

Mitäpä muuta? Suunnitelmat näyttävät hyviltä, huomiseksi ensimmäinen haastattelu ja katsotaanpa sitten. Ja ai niin, painoupdate: rinkassa painoa on vaa’alla mitattuna 15 kiloa, ja kameralaukulla 13, että vähän ohi meni arviot. Nyt painun nukkumaan,

-eMetroilua. Käytiin syömässä Planet Hollywoodissa, jotta varmasti täytettäisiin kaikki kliseet matkan varrella.


Sitten käytiin tässä mainossquaressa-mikäsennimiytoli. Aika tylsää rehellisesti sanottuna, paitsi tämä Blade Runner-esque kohta.


Another slogan for this trip?


Jotenkin tuo mastercard pilasi päivän, niin jos joudun täysin rahattomaksi, niin tiedän kenelle voin soittaa.


Batman!! Päivän kohokohta. Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä päivältä.

Advertisements

3 responses to “New York, NY 5/7/12”

 1. Äiskä says :

  Toivottavasti saatte selvitettyä jotenkin sen kortti homman mutta soitto sitten tänne jos tarvitsee 🙂 Olisiko mahdollista käydä jossain pankissa kysymässä asiaa miten ongelma kortin kanssa ratkeaa? Toinen vaihtoehto on että yhteys omaan pankkiin sähköpostitse että voiko tehdä korttiiin esim. luottorajan muutoksen! Voin myös yrittää selvittää tilannetta täältä käsin jos se on mahdollista.

 2. asta85 says :

  Tidididididididi didididididididi BATMAAAAN!!!

  And now for something completely different:

  Outoo ettei verkkopankissa pysty tekemään tilisiirtoa pankilta luotolle sillai ihan helposti. Miul on siis pankissa suoraan et voi laittaa tililtä tilille.
  ANYWAYS…onnea siihen sumplailuun, kyl sie jotai keksit.

  HAVE FUN!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: